www.rozclinic.com ورود به سایت رسمی کلینیک پوست و مو رز

خوش آمدید

وبلاگ متصل به وب سایت رسمی کلینیک پوست و مو رز

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    تزریق ژل به زانو برای درمان آرتروز

    >> تزریق ژل به زانو

    کاربردهای ژل های اسید هیالورونیک روز به روز بیشتر می شود؛ امروزه از ژل های اسید هیالورونیک نه تنها برای رفع چین و چروک و برجسته سازی اجزای مختلف صورت و بدن استفاده می شود، بلکه از آنها برای درمان بیماری ها هم می توان استفاده کرد. آرتروز و ورم مفاصل و استخوان ها از مواردی هستند که با تزریق ژل درمان می شوند.

     

    تزریق ژل به زانو

     

    >> آرتروز چیست؟

    آرتروز به درد مفاصل مربوط می شود و تعداد افرادی که با این مشکل مواجه می شوند، روز به روز بیشتر می شود. آرتروز باعث ناتوانی افراد در انجام کارهایشان می شود و این بیماری در بین افراد پیر بیشتر مشاهده می شود. آرتروز شدید میتواند باعث درد مفاصل، احساس صعف، مشکلاتی در راه رفتن و عدم توانایی در انجام فعالیت های روزمره بشود. ورم مفاصل و استخوانها، شایعترین نوع آرتروز است و میتواند برای بیمار بسیار دردناک باشد.

     

    تزریق ژل به زانو برای درمان آرتروز

     

    >> ورم مفاصل و استخوان ها چیست؟

    ورم مفاصل و استخوان ها که مربوط به کمتر شدن حجم استخوان ها می شود، مشکلات زیادی را برای بیماران ایجاد کرده است. احتمال ایجاد ورم مفاصل و استخوان ها در زنان 50 درصد و در مردها 25 درصد است. ور مفاصل و استخوان ها زمانی رخ میدهد که بدن استخوان بیشتری را از دست بدهد، استخوان های خیلی کمی را بسازد یا اینکه هر دو مورد در بدن رخ بدهد. درنتیجه، استخوان ها ضعیف می شوند و به آسانی می شکنند. استخوان هایی که درگیر ورم هستند، تراکم خود را از دست می دهند و ساختار بافت های موجود در آنها غیر طبیعی است. نشانه های ورم مفاصل و استخوان ها میتواند شامل درد در پشت بدن، کاهش قد در طول زمان و شکنندگی استخوان ها باشد.

    >> درمان آرتروز و ورم مفاصل و استخوان ها با تزریق ژل های اسید هیالورونیک

    بعضی از بیمارانی که با آرتروز و ورم مفاصل و استخوان ها درگیر هستند، ممکن است کاندید خوبی برای درمان این بیماری ها با ژل باشند. درمان این بیماری ها باعث می شود تا از درد بیمار هم کاسته بشود. تزریق ژل در مفاصل و استخوان ها یکی از روش های درمان این بیماری است. اگر استفاده از داروهای مختلف تاثیری در بهبود آرتروز و ورم مفاصل و استخوان ها نداشته باشد، بیمار می تواند برای تزریق ژل در زانو به کلینیک مراجعه کند. ژل های اسید هیالورنیک بسیار متنوع هستند و می توان از آنها برای تزریق در زانو استفاده کرد. وقتی ژل های اسید هیالورونیک در زانو تزریق می شوند، به روان شدن مفاصل کمک زیادی می کنند. در مفاصلی که دچار تورم شده اند، ماده طبیعی اسید هیالورونیک به مقدار بسیار کمی وجود دارد و بتابراین تزریق ژل اسید هیالورونیک باعث بهبود ضخامت مایع سینوویال می شود؛ مایع سینوویال، ژل طبییعی است که اصطکاک را در مفاصل کاهش می دهد و باعث حرکت بهتر مفاصل و کاهش درد در بخش رانو می شود.

    >> فرآیند تزریق ژل اسید هیالورونیک در زانو

    تزریق ژل هیالورونیک، فرآیندی غیر تهاجمی است و کمتر از 30 دقیقه طول می کشد. قبل از تزریق ژل هیالورونیک اسید، جلسه مشاوره ای برای شما برگزار می شود و در آن به جزئیات فرآیند تزریق ژل پرداخته می شود. بخشی از زانو که قرار است ژل در آن تزریق بشود، توسط متخصص انتخاب می شود و برای کاهش درد بیمار از بی حسی استفاده می شود. قبل از تزریق ممکن است متخصص مقداری مایع سینوویال را از زانوی شما بگیرد و آن را تست کند. ژل در مفاصل زانو تزریق می شود و بعد از تزریق ژل، بیمار شاهد نتایج خاصی می تواند باشد. التبه برای اینکه از فواید تزریق ژل بهره مند بشوید، باید چند بار اقدام به تزریق ژل کنید.

    >> کاربردها و فواید تزریق ژل اسید هیالورونیک در زانو:

    1. درمان آرتروز
    2. کاهش و کنترل ورم مفاصل و استخوانها
    3. کاهش التهاب و خراشی که با اصطکاک استخوان به استخوان ایجاد می شود
    4. کاهش درد در زانو

    >> از کدام ژل اسید هالیورنیک برای تزریق در زانو  و درمان آرتروز و تورم استخوان ها و مفاصل استفاده می شود؟

    برای درمان آرتروز و کاهش ورم مفاصل و استخوان ها معمولا از ژل سینویسک استفده می شود. سنویکس یک ژل اسید هیاورونیک است که از مرغ بدست می آید. سنویکس هفته ای یک بار در زانو و به مدت سه هفته تزریق می شود. اگر در طی سه جلسه اولی که ژل سینویسک را تزریق میکنید درد مفاصل زانوهایتان یهبود پیدا نکند، متخصص برای شما سه جلسه بعدی را ترتیب میدهد تا اثرات درد از بین برود. شما میتوانید در هر هفته فقط یک بار ژل سینویسک را تزریق کنید. با تزریق ژل سینویسک شما میتوانید تا 6 ماه از درد زانو راحت باشید. التبه موارد زیادی بر روی دوز مناسب ژل سینویسک تاثیر می گذارند؛ مثل وزن بدن بیمار، میزان پیشرفت بیماری، داروهایی که بیمار تا به حال از آنها استفاده کرده است و غیره.

    >> عوارض تزریق سینویسک در زانو

    1. درد در ماهیچه زانو
    2. تورم، سفت شدن تجمع مایعات و متورم شدن اطراف زانو
    3. تب
    4. احساس بی حسی و کرختی
    5. سر درد
    6. حالت تهوع
    7. کاهش دمای بدن

    اثرات جانبی سینویسک که به ندرت رخ می دهند:

    1. درد در پشت بدن
    2. سر درد شدید
    3. افزایش ضربان قلب

    >> محدودویت های تزریق ژل سینویسک

    1. کسانی که به ژل ها و لیدوکائین حساسیت دارند
    2. خانم هابی که باردار هستند یا به نوزاد خود شیر می دهند
    3. کسانی که در مفاصل خود عفونت دارند
    4. کسانی که بیماری های پوستی دارند

    >> مراقبت های بعد از تزریق ژل سینویسک

    1. بعد از تزریق ژل سیویسک در زانو، به بیماران توصیه می شود که از انجام فعالیت های شدید تا 48 ساعت پس از تزریق خودداری کنند.
    2. تا 48 ساعت بعد از تزریق سنویسک، از ایستادن بیشتر از 15 دقیقه بر روی پاهایتان خودداری کنید
    3. می توانید از کمپرس یخ بر روی زانوهایتان استفاده کنید تا تورم کاهش یابد.

    >> مقابسه نتایج تزریق ژل سنویسک با روش های دیگر

    آرتروز و ورم مفاصل و استخوان ها را با تزریق کورتیکواسنروئیها هم میتوان درمان کرد. ژل سینویسک را می توان از نظر کارایی با کورتیکواستروئیدها مقایسه کرد. تزریق سنویسک نسبت به کورتیکواستروئدیها در مدت زمان کوتاه تری انجام می شود. تزریق مداوم ژل سینویسک، ایمن تر و بی خطرتر از تزریق کورتیکواستروئیها در بیماران است. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد تزریق ژل در پیشانی مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.  

     

    جهت ورود به وبسایت کلینک پوست و مو رز بر رو لینک زیر کلیک نمایید

    کلینیک پوست و مو رز

    امیر علوی
    چهارشنبه 5 دی 1397 - 15:41
    بازدید : 341

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 290
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه